Alla inlägg den 26 augusti 2007

Av Anna Drangel - 26 augusti 2007 16:33

Följde med några vänner ut till Rosenhill igår. De hade ett gig där och jag och min kille var med och kompade och körade. Det var riktigt roligt! Vilket otroligt ställe! Först var jag lite "nyfiket rädd" när jag gick runt och tittade runt på gården och i ladan som inhyste restaurang, butik och bar. Hela stället är som en blandning av en "typ-Hillbilly-bar" i Anchorage, en turistrestaurangbar i Thailand och som om du rest bakåt i tiden och hamnat på en skördefest i en lada någonstans i Sverige. På Rosenhill är det verkligen högt i tak på alla sätt och vis.


Unga, gamla, barn, hippies och allt från typ "Kds-typer" till svartklädda gothare och alla möjliga nationaliteter. En härlig mix av gäster helt enkelt. Träffade några gamla skolkamrater från förr. Hur kul som helst! Det var ett överaskningarnas hus helt enkelt. Återkommer förhoppningsvis med bilder.


Under kvällen uppträdde flera band. Det fanns flera "scenrum". En utomhusscen i vedboden, ett krypin i baren i ladan där ett gäng äldre jazzmusiker verkligen svettades loss och ett annat ställe i "dansladan". Det var en salig blandning av musik; blues, jazz och ett härligt "rajtantajtanband" bestående av tre killar. En kille på en stor trumma, en på sång och dragspel och en annan på "jättelik triangel". Helt otroligt vilket groove det blev på dansgolvet när dom körde loss. De flesta var uppe och stuffade och hoppade och även om du inte dansade, kunde du inte stå still.


Säkerligen blir det anledning att bege sig ut dit flera gånger. Dom håller på att stänga för säsongen, men här är deras hemsida; http://www.rosenhill.nu/

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards